30th January 2016 - BAL KARNAWAŁOWY5th December 2015 - Akademia Kobiecości28th November 2015 - ANDRZEJKI11st March 2015 - Nadchodzące Imprezy w Restauracji Bombaj Tandoori7th March 2015 - DZIEŃ KOBIET20th February 2015 - PYSZNE NALEŚNIKI16th February 2015 - Nowe menu i nowa karta win14th February 2015 - Walentynki12th February 2015 - TŁUSTY CZWARTEK7th February 2015 - Zupa krem z zielonego groszku3rd February 2015 - RESTAURACJA CZYNNA OD GODZ. 16.0016th January 2015 - Ciasteczka z czekoladą12th December 2014 - Lokal czynny do godz. 18.006th December 2014 - MIKOŁAJKI2nd December 2014 - BONY UPOMINKOWE29th November 2014 - Muffiny czekoladowe z nadzieniem bananowym25th November 2014 - zielono mi24th November 2014 - PRZYGOTOWANIA DO ANDRZEJEK21st November 2014 - ZUPA KREM MARCHEWKOWY28th October 2014 - MENU WIGILIJNE23rd December 2013 - Restauracja zamknięta w dniach 24.12.13 oraz 25.12.1316th Septempber 2013 - Współpraca z Hotelem Boutique17th July 2013 - warsztaty taneczne i bollywood disco 2nd April 2013 - Nowe zestawy obiadowe!27th March 2013 - Święta Wielkanocne1st March 2013 - NOWOŚCI2nd February 2013 - BAL CHARYTATYWNY31st December 2012 - BAL SYLWESTROWY 28th October 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 1)28th October 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 2)1st July 2012 - HAPPY HOURS w Bombaj Tandoori w Sosnowcu12th June 2012 - Oglądaj EURO 2012 w Bombaj Tandoori!3rd June 2012 - Wielki Piknik Regiony Europy i Świata w Pszczynie31st May 2012 - Pamiątki indyjskie w Bombaj Tandoori28th May 2012 - MAGICZNA PODRÓŻ DO BOMBAJU W HOTELU NOVOTEL26th May 2012 - DZIEŃ KULTURY BANGLADESZU - FESTYN19th May 2012 - Bombaj Tandoori i Noc Muzeów26th April 2012 - Specjalne warunki dla klientów bankowości osobistej PKO BP - program Platinium i Aurum14th April 2012 - Bengalski Nowy Rok 26th March 2012 - Uroczystość Dnia Niepodległości Bangladeszu - organizator Konsulat Bangladeszu w Polsce29th February 2012 - Zniżka dla naszych Klientów w Speak Up - Szkole Języka Angielskiego 5th February 2012 - Targi Ślubne Katowice, Spodek 201223rd January 2012 - Bombaj Tandoori w Muzycznej Kuchni

30th January 2016 - BAL KARNAWAŁOWY

SZANOWNI PAŃSTWO!
Poniżej prezentujemy ofertę menu na Bal Karnawałowy, który odbędzie się 30.01.2016 o godz. 19.00

Serdecznie zapraszamy!


PROPOZYCJA MENU
 
NA BAL KARNAWAŁOWY  DN. 30.01.2016 R.
 
godz. 19:00 – 2:00                               
 
 
 
 
 
 
Zupa
 
Krem szpinakowy z grzankami czosnkowymi
 
 
Danie główne
 
Polędwiczki wieprzowe sosie śmietanowym z migdałami
Szaszłyk z kurczaka w marynacie miętowej smażony w piecu tandoori podawany na żeliwnej płycie
Roladki drobiowe z farszem w sosie mięsnym
 
 
Dodatki
 
Krokiety ziemniaczane
Ziemniaczki z wody z koperkiem
Ryż smażony z warzywami
 
 
Zestawy surówek
 
Surówka z białej kapusty z porem i ananasem
Sałatka z kapusty pekińskiej i świeżych warzyw w zalewie jogurtowo-czosnkowej
Sałatka z kiełkami bambusa
 
 
Deser
 
Kawa lub herbata – wersja nielimitowana
Soki: pomarańcz, jabłko – wersja nielimitowana
 
Woda mineralna niegazowana – wersja nielimitowana
 
Ciasto biszkoptowe z owocami
 
 
Zimna płyta
 
1. Półmisek wędlin i mięs pieczonych:
    -karczek pieczony
    -schab pieczony ze śliwką i morelą
    -szynka gotowana
    -baleron
    -wędlina drobiowa
    -kabanosy
    Dip czosnkowy i żurawina do mięs
2. Jaja faszerowane na różne sposoby:
   -jaja z łososiem
   -jaja z kawiorem
   -jaja w majonezie z groszkiem zielonym
3. Sałatka jarzynowa w muszelce z ciasta francuskiego
4. Sałatka grecka z serem feta
5. Roladki z szynki konserwowej ze szparagami w galarecie
6. Ogórek, pomidor, papryka świeża
7. Sałatka z kurczakiem grillowanym w sosie vinegrett
8. Koreczki serowo-oliwkowe na połówce pomarańczy
9. Śledź w oleju
10. Pieczywo mieszane + masło
 
 
Ciepły posiłek wydawany w trakcie zimnej płyty
 
1.Półmisek gorących przekąsek indyjskich:
  -pierożki samosa z nadzieniem mięsnym / warzywnym
  -paluszki z kurczaka panierowane w mące z soczewicy
  -jeże cebulowe z ziemniaczkami
 - róże kalafiora panierowane w mące z soczewicy
 
Do przekąsek podawane są 3 rodzaje sosów o różnym stopniu ostrości.
 
 
 
 
Cena 100,00 zł od osoby obejmuje dodatkowo wystrój stołów, dekoracje kwiatowe i obsługę kelnerską.
 
W celu uzyskania bliższych informacji proszę o kontakt pod numerem telefonu 606 316 989 – Katarzyna Pietras-Faruque.