30 Stycznia 2016 - BAL KARNAWAŁOWY5 Grudnia 2015 - Akademia Kobiecości28 Listopada 2015 - ANDRZEJKI11 Marca 2015 - Nadchodzące Imprezy w Restauracji Bombaj Tandoori7 Marca 2015 - DZIEŃ KOBIET20 Lutego 2015 - PYSZNE NALEŚNIKI16 Lutego 2015 - Nowe menu i nowa karta win14 Lutego 2015 - Walentynki12 Lutego 2015 - TŁUSTY CZWARTEK7 Lutego 2015 - Zupa krem z zielonego groszku3 Lutego 2015 - RESTAURACJA CZYNNA OD GODZ. 16.0016 Stycznia 2015 - Ciasteczka z czekoladą12 Grudnia 2014 - Lokal czynny do godz. 18.006 Grudnia 2014 - MIKOŁAJKI2 Grudnia 2014 - BONY UPOMINKOWE29 Listopada 2014 - Muffiny czekoladowe z nadzieniem bananowym25 Listopada 2014 - zielono mi24 Listopada 2014 - PRZYGOTOWANIA DO ANDRZEJEK21 Listopada 2014 - ZUPA KREM MARCHEWKOWY28 Października 2014 - MENU WIGILIJNE23 Grudnia 2013 - Restauracja zamknięta w dniach 24.12.13 oraz 25.12.1316 Września 2013 - Współpraca z Hotelem Boutique17 Lipca 2013 - warsztaty taneczne i bollywood disco 2 Kwietnia 2013 - Nowe zestawy obiadowe!27 Marca 2013 - Święta Wielkanocne1 Marca 2013 - NOWOŚCI2 Lutego 2013 - BAL CHARYTATYWNY31 Grudnia 2012 - BAL SYLWESTROWY 28 Października 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 1)28 Października 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 2)1 Lipca 2012 - HAPPY HOURS w Bombaj Tandoori w Sosnowcu12 Czerwca 2012 - Oglądaj EURO 2012 w Bombaj Tandoori!3 Czerwca 2012 - Wielki Piknik Regiony Europy i Świata w Pszczynie31 Maja 2012 - Pamiątki indyjskie w Bombaj Tandoori28 Maja 2012 - MAGICZNA PODRÓŻ DO BOMBAJU W HOTELU NOVOTEL26 Maja 2012 - DZIEŃ KULTURY BANGLADESZU - FESTYN19 Maja 2012 - Bombaj Tandoori i Noc Muzeów26 Kwietnia 2012 - Specjalne warunki dla klientów bankowości osobistej PKO BP - program Platinium i Aurum14 Kwietnia 2012 - Bengalski Nowy Rok 26 Marca 2012 - Uroczystość Dnia Niepodległości Bangladeszu - organizator Konsulat Bangladeszu w Polsce29 Lutego 2012 - Zniżka dla naszych Klientów w Speak Up - Szkole Języka Angielskiego 5 Lutego 2012 - Targi Ślubne Katowice, Spodek 201223 Stycznia 2012 - Bombaj Tandoori w Muzycznej Kuchni

28 Października 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 2)

PROPOZYCJA MENU

NA PRZYJĘCIE WIGILIJNE

(WERSJA II)

 

 

 

 

Zupa

 

Zupa borowikowa z łazankami

 

 

 

Danie główne

 

Karp w panierce z orzechami

Krokiety ziemniaczane

Ziemniaczki z wody z koperkiem

 

 

 

Surówki

 

Kapusta zasmażana z grochem i grzybkami

Surówka z białej kapusty i marchewki w sosie vinegrett

Sałatka z kiełkami bambusa

 

 

 

Deser

 

Szarlotka na gorąco z lodami

Kawa lub herbata

Kompot z suszu – 0,25 l na osobę

Sok owocowy – 0,25 l na osobę

 

 

Zimna płyta

 

Sałatka z tuńczykiem

Sałatka jarzynowa w muszelce z ciasta francuskiego

Ryba po grecku

Deska serów z kiścią winogron

Śledź po staropolsku

Pstrąg w galarecie

 

 

 

Danie gorące

 

Barszcz ukraiński

 

 

 

Danie gorące

 

Półmisek przekąsek:

-pierożki samosa z nadzieniem mięsnym / warzywnym

-paluszki z kurczaka panierowane w mące z soczewicy

-jeże cebulowe z ziemniaczkami

Do przekąsek podawane są 3 rodzaje sosów o różnym stopniu ostrości.

 

 

 

 

Informacje odnośnie terminów oraz cen dostępne w lokalu lub pod numerami tel: 606 316 989 lub 32 266 83 48