30 Stycznia 2016 - BAL KARNAWAŁOWY5 Grudnia 2015 - Akademia Kobiecości28 Listopada 2015 - ANDRZEJKI11 Marca 2015 - Nadchodzące Imprezy w Restauracji Bombaj Tandoori7 Marca 2015 - DZIEŃ KOBIET20 Lutego 2015 - PYSZNE NALEŚNIKI16 Lutego 2015 - Nowe menu i nowa karta win14 Lutego 2015 - Walentynki12 Lutego 2015 - TŁUSTY CZWARTEK7 Lutego 2015 - Zupa krem z zielonego groszku3 Lutego 2015 - RESTAURACJA CZYNNA OD GODZ. 16.0016 Stycznia 2015 - Ciasteczka z czekoladą12 Grudnia 2014 - Lokal czynny do godz. 18.006 Grudnia 2014 - MIKOŁAJKI2 Grudnia 2014 - BONY UPOMINKOWE29 Listopada 2014 - Muffiny czekoladowe z nadzieniem bananowym25 Listopada 2014 - zielono mi24 Listopada 2014 - PRZYGOTOWANIA DO ANDRZEJEK21 Listopada 2014 - ZUPA KREM MARCHEWKOWY28 Października 2014 - MENU WIGILIJNE23 Grudnia 2013 - Restauracja zamknięta w dniach 24.12.13 oraz 25.12.1316 Września 2013 - Współpraca z Hotelem Boutique17 Lipca 2013 - warsztaty taneczne i bollywood disco 2 Kwietnia 2013 - Nowe zestawy obiadowe!27 Marca 2013 - Święta Wielkanocne1 Marca 2013 - NOWOŚCI2 Lutego 2013 - BAL CHARYTATYWNY31 Grudnia 2012 - BAL SYLWESTROWY 28 Października 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 1)28 Października 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 2)1 Lipca 2012 - HAPPY HOURS w Bombaj Tandoori w Sosnowcu12 Czerwca 2012 - Oglądaj EURO 2012 w Bombaj Tandoori!3 Czerwca 2012 - Wielki Piknik Regiony Europy i Świata w Pszczynie31 Maja 2012 - Pamiątki indyjskie w Bombaj Tandoori28 Maja 2012 - MAGICZNA PODRÓŻ DO BOMBAJU W HOTELU NOVOTEL26 Maja 2012 - DZIEŃ KULTURY BANGLADESZU - FESTYN19 Maja 2012 - Bombaj Tandoori i Noc Muzeów26 Kwietnia 2012 - Specjalne warunki dla klientów bankowości osobistej PKO BP - program Platinium i Aurum14 Kwietnia 2012 - Bengalski Nowy Rok 26 Marca 2012 - Uroczystość Dnia Niepodległości Bangladeszu - organizator Konsulat Bangladeszu w Polsce29 Lutego 2012 - Zniżka dla naszych Klientów w Speak Up - Szkole Języka Angielskiego 5 Lutego 2012 - Targi Ślubne Katowice, Spodek 201223 Stycznia 2012 - Bombaj Tandoori w Muzycznej Kuchni

28 Października 2014 - MENU WIGILIJNE

PROPOZYCJA MENU
NA PRZYJĘCIE WIGILIJNE
 


Zupa
 
Zupa borowikowa z łazankami
lub
Krem z borowików z groszkiem ptysiowym
 
lub dowolna zupa zgodna z Państwa życzeniem
 
 
Danie główne
 
Karp w panierce z orzechami
Wołowina w łagodnym sosie  śmietanowym z migdałami
Sandacz z pieca tandoori z prażonym imbirem podawany na żeliwnej płycie
 
Podawane wszystkie trzy rodzaje dania głównego na półmiskach na środku stołu z możliwością degustacji każdej potrawy.
 
 
Dodatki
 
Krokiety ziemniaczane
Ziemniaczki z wody z koperkiem
Ryż basmati zapiekany z bukietem warzyw
 
 
 
 
Surówki
 
Kapusta zasmażana z grochem i grzybkami
Surówka z białej kapusty, pora i ananasa w sosie vinegrett
Sałatka z kiełkami bambusa
 
 
Deser
 
Szarlotka na gorąco z lodami podawana na musie malinowym
 
Kawa lub herbata
Kompot z suszu – 0,25 l na osobę
Sok owocowy – 0,25 l na osobę
 
 
Zimna płyta
 
Półmisek mięs pieczonych:
-rolada drobiowa faszerowana oliwką
-schab ze śliwką i morelą
-pasztecik wieprzowo-drobiowy
 
Do mięs podawana żurawina
 
Sałatka z tuńczykiem
Sałatka jarzynowa w muszelce z ciasta francuskiego
Ryba po grecku
Deska serów z kiścią winogron
Śledź po staropolsku
Pstrąg w galarecie
Pieczywo mieszane + masło
 
 
 
Danie gorące
 
Półmisek przekąsek:
  -pierożki samosa z nadzieniem mięsnym / warzywnym
  -paluszki z kurczaka panierowane w mące z soczewicy
  -jeże cebulowe z ziemniaczkami
 
Do przekąsek podawane są 3 rodzaje sosów o różnym stopniu ostrości oraz barszczyk czerwony czysty, który komponuje się bardzo dobrze ze wskazanymi przekąskami.