30 Stycznia 2016 - BAL KARNAWAŁOWY5 Grudnia 2015 - Akademia Kobiecości28 Listopada 2015 - ANDRZEJKI11 Marca 2015 - Nadchodzące Imprezy w Restauracji Bombaj Tandoori7 Marca 2015 - DZIEŃ KOBIET20 Lutego 2015 - PYSZNE NALEŚNIKI16 Lutego 2015 - Nowe menu i nowa karta win14 Lutego 2015 - Walentynki12 Lutego 2015 - TŁUSTY CZWARTEK7 Lutego 2015 - Zupa krem z zielonego groszku3 Lutego 2015 - RESTAURACJA CZYNNA OD GODZ. 16.0016 Stycznia 2015 - Ciasteczka z czekoladą12 Grudnia 2014 - Lokal czynny do godz. 18.006 Grudnia 2014 - MIKOŁAJKI2 Grudnia 2014 - BONY UPOMINKOWE29 Listopada 2014 - Muffiny czekoladowe z nadzieniem bananowym25 Listopada 2014 - zielono mi24 Listopada 2014 - PRZYGOTOWANIA DO ANDRZEJEK21 Listopada 2014 - ZUPA KREM MARCHEWKOWY28 Października 2014 - MENU WIGILIJNE23 Grudnia 2013 - Restauracja zamknięta w dniach 24.12.13 oraz 25.12.1316 Września 2013 - Współpraca z Hotelem Boutique17 Lipca 2013 - warsztaty taneczne i bollywood disco 2 Kwietnia 2013 - Nowe zestawy obiadowe!27 Marca 2013 - Święta Wielkanocne1 Marca 2013 - NOWOŚCI2 Lutego 2013 - BAL CHARYTATYWNY31 Grudnia 2012 - BAL SYLWESTROWY 28 Października 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 1)28 Października 2012 - Menu na przyjęcie wigilijne (wersja 2)1 Lipca 2012 - HAPPY HOURS w Bombaj Tandoori w Sosnowcu12 Czerwca 2012 - Oglądaj EURO 2012 w Bombaj Tandoori!3 Czerwca 2012 - Wielki Piknik Regiony Europy i Świata w Pszczynie31 Maja 2012 - Pamiątki indyjskie w Bombaj Tandoori28 Maja 2012 - MAGICZNA PODRÓŻ DO BOMBAJU W HOTELU NOVOTEL26 Maja 2012 - DZIEŃ KULTURY BANGLADESZU - FESTYN19 Maja 2012 - Bombaj Tandoori i Noc Muzeów26 Kwietnia 2012 - Specjalne warunki dla klientów bankowości osobistej PKO BP - program Platinium i Aurum14 Kwietnia 2012 - Bengalski Nowy Rok 26 Marca 2012 - Uroczystość Dnia Niepodległości Bangladeszu - organizator Konsulat Bangladeszu w Polsce29 Lutego 2012 - Zniżka dla naszych Klientów w Speak Up - Szkole Języka Angielskiego 5 Lutego 2012 - Targi Ślubne Katowice, Spodek 201223 Stycznia 2012 - Bombaj Tandoori w Muzycznej Kuchni

28 Listopada 2015 - ANDRZEJKI

PROPOZYCJA MENU NA ZABAWĘ ANDRZEJKOWĄ
DN. 28.11.2015 R.
godz. 19:00 – 3:00

Zupa
Krem z brokułów z prażonymi pestkami dyni i grzankami

Danie główne
Wołowina w łagodnym sosie śmietanowym z migdałami
Szaszłyk z kurczaka i polędwiczek wieprzowych smażony w piecu tandoori podawany na żeliwnej płycie
Kotleciki drobiowe panierowane w sezamie i płatkach kukurydzy

Dodatki
Krokiety ziemniaczane
Ziemniaczki z wody z koperkiem
Ryż smażony z warzywami

Zestawy surówek
Surówka z białej kapusty z porem i ananasem
Sałatka z kapusty pekińskiej i świeżych warzyw w zalewie jogurtowo-czosnkowej
Sałatka z kiełkami bambusa

Deser
Kawa lub herbata – wersja nielimitowana
Soki: pomarańcz, jabłko – wersja nielimitowana
Woda mineralna niegazowana – wersja nielimitowana
Piwo 0,5 l na osobę – lane lub z butelki / lampka wina
Mufiny z nadzieniem owocowym

Zimna płyta
1. Półmisek wędlin i mięs pieczonych:
-karczek pieczony
-schab pieczony ze śliwką i morelą
-szynka gotowana
-baleron
-wędlina drobiowa
-kabanosy
Dip czosnkowy i żurawina do mięs
2. Jaja faszerowane na różne sposoby:
-jaja z łososiem
-jaja z kawiorem
-jaja w majonezie z groszkiem zielonym
3. Sałatka jarzynowa w muszelce z ciasta francuskiego
4. Sałatka grecka z serem feta
5. Roladki z szynki konserwowej ze szparagami w galarecie
6. Ogórek, pomidor, papryka świeża
7. Sałatka z kurczakiem grillowanym w sosie vinegrett
8. Koreczki serowo-oliwkowe na połówce pomarańczy
9. Śledź w oleju
10. Pieczywo mieszane + masło

Ciepły posiłek wydawany w trakcie zimnej płyty
1.Półmisek gorących przekąsek indyjskich:
-pierożki samosa z nadzieniem mięsnym / warzywnym
-paluszki z kurczaka panierowane w mące z soczewicy
-jeże cebulowe z ziemniaczkami

Do przekąsek podawane są 3 rodzaje sosów o różnym stopniu ostrości

lub barszczyk czerwony czysty.

2.Bogracz + pieczywo mieszane

Cena 100,00 zł od osoby obejmuje dodatkowo wystrój stołów, dekoracje kwiatowe, obsługę kelnerską oraz możliwość wniesienia własnego alkoholu.

W celu uzyskania bliższych informacji proszę o kontakt pod numerami telefonu:
- Katarzyna Pietras-Faruque 606-316-989
- Ewelina Faruque 602-377-111